Over mij

Wie ben ik?

Een enthousiaste, creatieve en sportieve leerkracht met een passie voor het welzijn van kinderen. Met veel gedrevenheid organiseer ik creatieve groeikampen, yogalessen en
weerbaarheidstrainingen.

Dit alles combineer ik met een fantastische job in het onderwijs. Naast mijn job heb ik een voorliefde voor sporten. Yoga, lopen, paardrijden en kick-boxing helpen mij om fysiek en mentaal te ontladen en opladen. Wandelen aan zee of in het bos behoort eveneens tot mijn favorieten. Genieten van een fijne babbel op een gezellig terras tussen het opsnuiven van de zilte zeelucht of de gezonde boslucht door doet mij altijd een plezier. In de bibliotheek snuisteren naar originele kinderboeken voor de yogalessen en het lezen van hartverwarmende verhalen in de tuin of een heerlijk geurend bad brengen mij tot rust.
Kleine dagelijkse gelukjes fleuren het leven op ;).

Daarnaast ben ik heel dankbaar om mama te zijn van 2 fantastische dochters in een warm gezin met een positieve en geduldige man.

Via het geven van yogalessen en weerbaarheidstrainingen wil ik kinderen en tieners leren onthaasten in de flitsende wereld van vandaag door het aanbrengen van ademhalings-, relaxatie-, kracht- en evenwichtsoefeningen. Ruimte geven om te ademen en te voelen en bewust in te zetten op de harmonie tussen lichaam & geest.

De groeikampen bieden naast rustige crea- & bakmomenten en yogatijd ook een aanbod aan bewegingsactiviteiten in de vorm van sport, spel en dans.

Mijn opleidingen